GASTENBOEK

Wij zijn altijd benieuwd naar uw ervaringen met het Zorgerf.

Laat uw tops en tips achter in het gastenboek.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Commentaren: 10
 • #10

  Alexander Alexis (dinsdag, 20 augustus 2019 03:05)

  Hallo

  Heeft u een lening nodig voor een persoonlijk doel of voor uw zakelijke behoeften? Hier is goed nieuws voor jou. U bent op de juiste plaats. Wij hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke leningen / leningen aan bedrijven en particulieren te verstrekken tegen een rentevoet van 2%.
  E-mail: azertmorter@gmail.com
  WhatsApp: +13219993670
  https://avantinc.webnode.com
  Alexander Lynge
  gegarandeerd leningaanbod

 • #9

  Fenna De Boer (zondag, 04 augustus 2019 12:21)

  Mijn leven was verschrikkelijk en was vol teleurstelling totdat ik contact opnam met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396. Ik had al jaren een relatie met mijn vriend en we hebben 3 kinderen samen, we leefden gelukkig totdat mijn vriend stopte met zorgen voor ik en onze kinderen, hij zal dagenlang niet thuiskomen en als ik klaag, zal hij me in elkaar slaan en niet eten. Zo gingen we maandenlang door, totdat hij me op een dag vertelde dat hij verliefd was op iemand anders. Ik huilde en was hart gebroken, ik rende naar mijn vriend om hulp en ze vertelde me hoe Lord Bubuza haar hielp haar man te stoppen met spieken, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via Whatsapp: +1 505 569 0396 en legde alles aan hem uit. Ik deed precies wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grootste verrassing kwam mijn vriend thuis, viel op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ben je gebroken of heb je hulp nodig? Lord Bubuza is een probleemoplosser. Neem contact met hem op via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp: +1 505 569 0396

 • #8

  obatherpesdenganesbatu (dinsdag, 05 juni 2018 08:54)

  https://plus.google.com/u/0/117046611134714134949
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/2017/08/14/pengobatan-wasir-sederhana-bisa-lakukan-di-rumah/
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/2017/08/14/waspada-bab-berdarah-begini-cara-mengatasinya/
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/2017/08/14/anda-terkena-wasir-ini-cara-ampuh-menyembuhkannya/
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/2017/08/14/terkena-wasir-berdarah-begini-cara-alami-mengobatinya/
  https://kapsulmahkotadewa.wordpress.com/2017/08/14/obat-herbal-ampuh-untuk-sembuhkan-wasir/

 • #7

  Jesse Peterson (vrijdag, 18 mei 2018 17:21)

  Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

  Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

  U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

  Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd
  contact met mij opnemen via e-mail: info@interventionmortgageloan.com

 • #6

  Joke van Steeg (woensdag, 14 februari 2018 08:30)

  Ik heb het voorrecht vrijwilliger te zijn...t is een heerlijke plek met lieve mensen. Echt een kadotje om mee te draaien. Ik raad het iedereen aan.

 • #5

  Ben de Graaf (maandag, 05 oktober 2015 22:07)

  Sinds 2 februari woont mijn moeder - Marrie de Graaf - in Zorgverblijf Buiten-Land in Putten. Op 2 oktober 2015 vierde ze haar 88ste verjaardag. Elke maand publiceer ik een blog op mijn website (www.bentekstschrijver.nl/ben-blog). Het is inmiddels een kleine traditie: in oktober draag ik mijn blog aan haar op. Hier de tekst.

  BEZOEK OP ZONDAG
  Als ik op een regenachtige zondagmorgen mijn moeder bezoek in het zorgverblijf, hangt aan de deur van de huiskamer een bordje 'Stilte, kerkdienst'. Voor de liefhebbers wordt op tv een kerkdienst uit de hervormde kerk in Putten uitgezonden. Door de ruit van de deur zie ik de witgrijze haren van mijn moeder boven de rugleuning van de bank uitsteken. Dat verbaast me niet, natuurlijk volgt ze de dienst.

  Ik kom op een verkeerd moment. De woorden van de dominee gaan vóór een gesprekje met haar zoon. Jammer, want ik wil mijn moeder vertellen dat onze vakantie in Ierland mooi was. En dat Elly, haar schoondochter, vandaag jarig is. Ik moet geduld hebben en luister maar even mee.

  De dominee stort vanaf een hoge kansel het Woord uit over de mensen beneden. De mannen in donker pak, de vrouwen met hoedjes. Dit is precies de kerkelijke omgeving die ze haar hele leven in Hoevelaken gewend was, toen ze nog bij machte was twee keer per zondag naar de kerk te gaan.

  Ik hoor weer de zware woorden die me linea recta terugbrengen naar mijn jeugdjaren toen ik achterin de kerk King-pepermunt zat weg te knauwen, totdat de lange preek afgelopen was. 'Jammer', denk ik een beetje geïrriteerd, 'ik kwam niet voor een kerkdienst, ik kwam voor mijn moeder.'

  Als de dominee de slotzang aankondigt, haal ik opgelucht adem. De verzorging is net begonnen de tafel te dekken, maar ik heb nog even de tijd om mijn moeder te spreken. Dan heb ik haar toch nog even voor mezelf en is mijn bezoek niet voor niets geweest.

  'Als ik omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt Gij mij leven...', zingen de kerkgangers in Putten. Ik kijk naar het scherm en herken de woorden en melodie. Ineens hoor ik naast me een hoog stemmetje de woorden zachtjes mee prevelen. Breekbaar en broos. Mijn moeder kijkt met een hemelse blik naar het scherm. Ik zie vooral haar lippen bewegen, hoor nauwelijks geluid. Toch is duidelijk dat ze de woorden kent, het is een van haar favoriete psalmen. Zij vindt de woorden zonder te zoeken. Die bewaart ze ergens diep in de krochten van haar hersenen, op een plek waar meneer Alzheimer nog niet bij kan komen.

  Mijn sluimerende irritatie verdampt in een paar seconden. Ik sluit haar hand in de mijne en neurie het lied stilletjes mee. De hoge vochtigheidsgraad buiten verplaatst zich naar mijn oogkassen.

  Als de dienst afgelopen is, vertel ik haar over Ierland en de verjaardag. 'Is Elly jarig, die lieverd', zegt ze, 'koop je van mijn geld een mooi cadeau voor haar?' Ik knik, komt goed. Even later vraagt ze waar ik met mijn vakantie ben geweest en wie ook alweer jarig is. Dus mag ik mijn verhaal nog een keer vertellen. Heel gezellig, maar zo intens als daarnet, tijdens die slotpsalm, wordt het niet meer.

  Ben Tekstschrijver


 • #4

  Rene van der Leest (vrijdag, 29 mei 2015 18:05)

  Wat een mooi verhaal en wat fijn om dit voor je moeder te doen, Ze verdient het ook echt!

 • #3

  Ben de Graaf (vrijdag, 29 mei 2015 12:05)

  All inclusive op 'vakantie' in Putten

  Mijn moeder Marrie de Graaf woont sinds 2 februari 2015 in zorgerf Buiten-Land in Putten. Voor onze moeder een heftig besluit: voorgoed de deur achter je dichttrekken van de boerderij waar je 60 jaar hebt gewoond, is niet niks. We vroegen ons in de aanloop af of we het wel moesten vertellen. Immers, zo'n gesprek is heftig en waarschijnlijk is ze de inhoud de volgende dag weer vergeten. Over dit dilemma schreef ik een blog: Tasje met een boodschap, te vinden op mijn website www.bentekstschrijver.nl/ben-blog.

  De eerste drie maanden waren moeilijk. Ze voelde zich ontheemd en wist letterlijk en figuurlijk niet 'waar ze het zoeken moest'. Maar door de fantastische opvang en verzorging is ze nu geland. Nu zegt ze het 'heel gezellig en leuk' te vinden in Putten en de 'verzorgers zijn zo lief'. Maar wat wil je ook: lekker babbelen om de tafel in de huiskamer met al die andere lieve mensen, aardappels schillen, een kerkdienst bekijken op de tv, op woensdag even naar de markt en regelmatig even aanwippen bij de buurman die op zijn kamer voor haar op het orgel een privéconcert geeft. Psalmen. Hele noten. En als hij even hapert, hoor je hem mompelen: 'Te veel mollen'. Maar daar maalt mijn moeder niet om. Die geniet.

  Voor haar verhuizing lieten we moeder vaak achter met een vervelend gevoel. Zou het wel goed gaan met haar alleen. Nu laten we haar in vertrouwen achter. We weten dat er goed voor haar gezorgd wordt en dat ze het goed heeft in Putten.

  Ze woonde op een boerderij, de koeien moesten elke dag gemolken, nooit is ze daarom echt op vakantie geweest. Heerlijk om haar nu 'deze geheel verzorgde vakantie in Putten' aan te kunnen bieden. All inclusive!

 • #2

  Nicolette Dukker (dinsdag, 25 november 2014 20:34)

  Hallo,
  Mijn tante (Louky Spieker-Kroes) bezoekt sinds kort het Zorgerf. Ik wil graag ter ondersteuning wat foto's mailen. Naar welk e-mailadres kan ik dat doen?
  Met vriendelijke groeten,
  Nicolette Dukker (n.dukker-t@telfort.nl)

 • #1

  Josje (dinsdag, 18 november 2014 19:19)

  Mijn man komt graag op Buiten-Land. Daar is hij nog een beetje actief met mannen van zijn leeftijd. Goed bezig. Zeker het motto; niks moet alles mag maar jullie stimuleren de mensen wel. Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers. Ga zo door!